Bestil frem til kl. 19:00

på hverdage

FRAGT KUN 59,-

Hurtig dag til dag levering

Om MyTechGear.DK

Forsiden Om MyTechGear.DK
MyTechGear.DK en ny dansk webshop med fokus på Computer, hardware, tilbehør og ikke mindst gaming udstyr. MyTechGear.DK prøver altid at tilbyde sine produkter til den laveste pris, dog aldrig på bekostning af den gode kundeservice. Vi prøver altid at gå et skridt længere for vores kunder, og har du derfor et forslag til hvad vi kunne gøre bedre eller anderledes, vil vi sætte kæmpe pris på at høre fra dig. At vores kunder føler sig sikre, er en af vores største prioriteter, derfor tilbyder vi også i samarbejde med Pricerunner en købsgaranti på 50.000 kr.

MyTechGear.DK gik online på sin nye webshop i 2019, og er derfra vokset hurtigt til at være solid spiller på det danske elektronik marked.

Bagved butikken står jeg, Matias Johns, som stifter og driver butikken til dagligt. Jeg startede MyTechGear.DK efter personlig interesse for elektronik og computer, samt min tidligere arbejdserfaring fra IT distributionsbranchen.

I tæt samarbejde med vores leverandør, arbejder vi hele tiden på at sikre det største sortiment med de nyeste produkter. Har vi på trods af det ikke det produkt du søger, vil vi meget gerne tjekke i vores netværk om vi kan skaffe det hjem. Du er derfor altid velkommen til at kontakt mig og mit team på info@mytechgear.dk.


Bedste hilsner Matias og MyTechGear teamet